Groepslessen in Kollum

Powerpump
Pump is een zeer effectieve groepsles waarin je met behulp van een stang met gewichten en/of losse gewichten je hele lichaam traint. De training vergroot je spierkracht en spieruithoudingsvermogen. De instructeur, de muziek en de effectieve oefeningen zorgen iedere les voor een optimale workout. Je bepaalt zelf hoe zwaar je traint omdat je zelf de zwaarte van de gewichten kiest. Hierdoor kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen en is de les geschikt voor iedereen: beginners en gevorderden.

BBB
Een combinatieles, waarbij je beweegt op muziek in combinatie met spierversterkende oefeningen, met de nadruk op benen, billen, borst en buik. Er wordt gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken. Door deze oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook kracht en lenigheid nemen toe. Een simpele en doeltreffende workout. Geschikt voor de beginnend- als de gevorderd sporter.

Zumba
Zumba is een groepsles met een mix van fitness en dans waarbij de bewegingen afkomstig zijn uit de Latijns-Amerikaanse dansen zoals de salsa, merengue en de flamenco. De naam Zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als "snel bewegen" en "plezier maken". Het geheim is ritme-progressie waarbij je met elke swingende Zumba-workoutbeweging werkt aan je onderlichaam, buik-en rompspieren met een snelle en gemakkelijk aan te leren techniek.Onbeperkt sporten vanaf € 17,95 per maand

Wil jij je direct inschrijven? Download het inschrijfformulier en neem deze mee naar Fit-Now!

Inschrijven