24/7 openingstijden

Bij Fit-Now! kun je 24/7 gebruik maken van alle fitnessfaciliteiten.

Om buiten de algemene openingstijden te kunnen sporten, dien je je te melden bij de balie zodat wij jouw ledenpas kunnen activeren. Heb je nog geen pas? Meld je tijdens de algemene openingstijden bij de balie.

Je hebt 7 dagen per week toegang middels je eigen Fit-Now! toegangspas van 6.00 uur 's ochtends tot 22.00 uur 's avonds. Je kunt Fit-Now! betreden via de hoofdingang waarna je je pasje scant via de card reader, die bevestigd is rechts van de deur die je ziet nadat je Fit-Now! betreedt.

Wil je tussen 22.00uur en 6.00uur trainen? Dit kan alleen als je:
*18 jaar of ouder bent;
*in het bezit bent van een persoonlijke nachtpas om toegang te krijgen tot het pand. Deze nachtpas kun je aanschaffen (eenmalige aankoopkosten € 30,-) tijdens de algemene openingstijden van Fit-Now! Kollum. Let op: aankoop nachtpasje uitsluitend via gepaste contante betaling, geen pin aanwezig.

Algemene openingstijden voor info, vragen, begeleiding en proefles**:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 11.00uur en 18.30 - 20.30 uur.


**Tijdens de algemene openingstijden is een medewerker aanwezig voor info, vragen, en begeleiding. Neem je iemand mee voor een proefles, dan kan dit ook alleen binnen de algemene openingstijden. Buiten deze tijden trainen alleen leden zonder toezicht van een medewerker.


Voor minderjarige leden geldt het volgende:
Leden van 12 en 13 jaar trainen uitsluitend onder toezicht van een lid van minimaal 16 jaar;
Na 22.30uur geen aanwezigheid van leden tot 18 jaar.

Camera's, noodknoppen:
Er is 24-uurs camerabewaking aanwezig in alle fitnessruimtes. In de fitnesszaal zijn 2 rode noodknoppen geplaatst. In geval van een noodsituatie druk je op deze noodknop en krijgen wij een melding. Naar gelang de situatie kunnen we hierop reageren. Deze noodknoppen vind je ook in de vorm van een key-cord, die je als ketting om kunt hangen tijdens je training. Het drukken op (willekeurig welke kleur) knopje geeft een melding. De EHBO kist is naast de noodknop aan de muur bevestigd.

De in- en uitgang is via de voordeur aan de voorzijde van het pand. De achterdeur mag alleen in geval van nood gebruikt worden. Let op, bij het openen van de achterste nooddeur treed een stil alarm in werking.

*M.u.v. onderstaande erkende feestdagen en vakantierooster


Fit-Now! heeft in 2024 op de navolgende dagen geen personele bezetting: maandag 1 januari 2024, maandag 1 april (2e paasdag), donderdag 9 mei (hemelvaartsdag), maandag 20 mei (2e pinksterdag), woensdag 25 december (1e kerstdag), donderdag 26 december (2e kerstdag)

Onbeperkt sporten vanaf € 19,95 per maand

Wil jij je direct inschrijven? Klik op de onderstaande knop om naar ons inschrijfformulier te gaan.

Inschrijven